Tämä kakku on Suuri Toive, hattivatteja ja ilmapuntari. Pohdin ulkonäköä pitkään ja olin sitä mieltä, että hattivatit erottuvat parhaten tummalta pohjalta. Yleensä käytän sokerimassaa kuorrutteena, mutta mustassa sokerimassassa on aika tunkkainen maku, joten päädyin lakritsikinuskiin, jota siis ensimmäistä kertaa keittelin. Pohjana on on 10 munan kakku Wiltonin 6-kulmaisen vuokasarjan isompaan vuokaan. Välissä on lemon curdia ja vadelmamousse. Ihan raikas kakku tuli,vaikka kuorrute oli, hmmm.. aikas makeaa :) Kakun piti riittää n. 30 hengelle ja kyllä siitä sen verran kestittiinkin. Koristeet on tehty sokerimassasta.

Lakritsikinuski (tähän kakkuun)

450 g Alku-lakritsikarkkeja

4,5 dl hyla-kuohukermaa

Laita karkit ja kerma kattilaan ja keitä keskilämmöllä nin kauan, että karkit sulavat joukkoon. Keitä vielä muutama minuutti, että seos sakenee. Anna hetki jäähtyä ennen kun kaadat kakun pinnalle.