Tämä resepti on aikoinaan poimittu Hellapoliisin sivuilta ja vaikka tämä on siis kuivakakku, niin kuiva on viimeinen sana millä tätä kakkua voisi kuvata.. Tämä on niin mehevää ja pehmeää.. mmm...

Kokeilin myös uutta vuokaa, jonka joskus ostin Ullan Unelman alesta.. Näistähän tuli oikeen hienoja. Näitähän vois toki koristella vaikka tomusokerikuorrutteella, jos vaan olis hiukan kärsivällisempi kuin mä. Tai pikku apurini, jotka kovasti odottivat maistiaisia..

BANAANIKAKKU

100 g margariinia

3 dl sokeria

2 munaa

3 dl vehnäjauhoja

1 tl vaniliinisokeria

1 tl ruokasoodaa

2 banaania

0,5 dl kermaa (käytin rasvatonta maitoa, kun ei muuta löytynyt)

Vatkaa margariini ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen joukkoon. Lisää sitten joukkoon keskenään sekoitetu kuivat aineet. Muussaa banaanit ja lisää taikinan joukkoon. Lisää viimeiseksi kerma. Paista 150 asteessa n. 1 tunti.

VAROITUS: Kakku saattaa kadota parempiin suihin vauhdilla