No niin, nyt ne on vihdoin takana.. Meidän "vauvan" 3-vee synttärit. Voe pojat, että niitä odotettiinkin!

Tässä kakku: Sisällä suklaapohja, valkosuklaa + fazerina-täytteet sekä lemon curdia. Sopi kaikki yhteen tosi kivasti! Päällä on toffeen väristä sokerimassaa (lisäsin hiukan valkoista massaa mukaan), pikeerikruunu ja sokerimassasta tehdyt ruusut. Massassa oli kyllä jotan vikaa, se repeili jo kaulittaessa ja oli oikeesti tosi kuivaa.. Avaamattomat paketit ja päiväykset ihan kunnossa. No, lopputulos oli ihan tyydyttävä (vaikka lähes itkut tirautinkin) ja pääasia kutenkin oli, että sankari oli haltioissaan omasta prinsessakakustaan :)

Makeaa tarjottavaa oli myös Vadelma piirakka Pullahiiren oih, niin maukkaalla reseptillä. Tämä jää ehdottomasti leivottavaksi vielä monen monta kertaa!

Minttusuklaaleivoksia Kinuskikissan ohjeella. Lapset ovat melkeinpä omin päin tehneet koristeet ja niiden asettelun. Nämä leivokset olivat muuten pikkuvieraiden keskuudessa kaikkein parasta!

Vadelma-wienernougatjuustokakun resepti on napattu Open Cafésta. Tein sen 26 cm:n vuokaan ja vuoka tuli reunoja myöten täyteen. Voi siis hyvin tehdä myös 28 cm:n vuokaan ja riittää aivan varmasti! Ja hyvää oli tämäkin! Kuvaa kakusta en jostain syystä saa koneelta ulos..

Lisäksi tarjolla oli vielä dajm-muffinsseja, mutta vahingosta viisastuneena seuraavaksi teen kyllä mini-muffinsseja seuraavalla kerralla, kun tarjolla on muutakin makeaa.. Sen verran tuhteja olivat  En suinkaan ekaa kertaa niitä tehnyt, en vaan ajatellut ihan loppuun asti..

Suolaisissa tarjottavissa vahtoehtoina oli kolme piirakkaa, tomaatti-mozzarella, tex-mex -kana, ja kylmäsavuporo-kinkku piirakka. Kaikki menivät viimeistä murua myöden. Reseptit napattu Kinuskikissalta.

Kääk! Näyttää ihan palaneelta tässä kuvassa, vakkei kyllä ollutkaan. Tarjolla oli myös salsaa ja nachoja tämän piirakan seuraksi.

Ja tässä vielä synttärisankari