Pieni Ceela-tyttönen täytti 3 vuotta, ja neidin suurin toive oli vaaleansininen Salama McQueen kakku. Ikinä en vielä ole Cars-aiheista kakkua tehnyt, mutta nytpäs on sitten tämäkin aihe korkattu!

Pientä päänvaivaa aiheutti Salaman tekotapa. Ei ollut sisua lähteä tekemään muotokakkua, (varsinkin kun oli toivetta ollut vaaleansinisestä), maalaamiseen ei omat taidot riitä, enkä myöskään innostu mistään valmiista kakkukuvista. Nooh.. Järjestin stten itsellen pientä iltapuhdetta palapelin muodossa  Jäljensin ensin yhdestä salamakuvasta tavalliselle paperille, sitten leivnpaperille kaksi versiota, joista alon lekkaamaan palasia. Tämä oli siis varsinainen esimerkki leikkaa-liimaa-askartele työstä . Itse en ole muuten edes nähnyt kyseistä leffaa, joten haastattelin maisemasta varsinaisia asiantuntijoita ja hiukan myös googlettelin. Loppujen lopuksi olin itsekin ihan tyytyväinen lopputulokseen ja mikä pääasia, olin tehnyt yhden pienen jälleen onnelliseksi.

Täytteenä kakussa oli mansikkamoussea pienellä appelsiini maulla. Päälliset sokerimassaa, paitsi itse Salama oli marsipaania.